Ik ben Danny Dondorp, en ik ben hier om jou te helpen je gezondheid en welzijn te waarborgen terwijl je jouw onderneming naar succes leidt. 

Als ondernemer, weet je als geen ander hoe veeleisend en stressvol het runnen van een bedrijf kan zijn. Ik ben er om je te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren om een burn-out te voorkomen en een evenwichtig leven te leiden.

Mijn Verhaal

Als ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring, begrijp ik de uitdagingen die je dagelijks tegenkomt. Ik heb zelf ervaren wat het betekent om te jongleren met deadlines, verantwoordelijkheden en de voortdurende druk om te presteren. Na jaren van hard werken en het negeren van mijn eigen welzijn, heb ik aan den lijve ondervonden wat stress en overbelasting kunnen veroorzaken. Deze ervaring bracht mij op een pad van zelf ontdekking en herstel, en uiteindelijk naar een carrière waarin ik anderen help dezelfde valkuilen te vermijden.

Mijn Missie

Mijn missie is simpel: ik wil jou helpen om zowel professioneel als persoonlijk succesvol te zijn. Ik geloof dat succes en gezondheid hand in hand gaan en dat een sterke geest net zo belangrijk is als een succesvol bedrijf. Met mijn begeleiding kun je leren hoe je stress kunt beheersen, je energie kunt optimaliseren en een burn-out kunt voorkomen.

Wat Ik Bied

  • Persoonlijke Coaching: In onze één-op-één sessies werk ik samen met jou aan het identificeren van stressfactoren en het ontwikkelen van effectieve strategieën om hier mee om te gaan.
  • Tips en Technieken: In de sessies deel ik praktische tips en technieken die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse leven.
  • Online Hulpmiddelen: Ik bied een scala aan online bronnen, waaronder artikelen, video's en oefeningen, die je kunt raadplegen wanneer het jou uitkomt.

Mijn Aanpak

Ik hanteer een holistische benadering, waarbij ik niet alleen kijk naar de professionele aspecten van jouw leven, maar ook naar jouw persoonlijke welzijn. Ik geloof dat elke ondernemer uniek is en dat maatwerk essentieel is. Daarom ontwikkel ik voor elke cliënt een gepersonaliseerd plan dat aansluit bij zijn specifieke behoeften en doelen.

Waarom Ik?

Met mijn achtergrond als ondernemer en mijn expertise in stressmanagement en burn-out preventie, ben ik de perfecte keuze om jou te ondersteunen. Ik begrijp de unieke uitdagingen waarmee jij wordt geconfronteerd en ik heb de tools en kennis om jou te helpen deze te overwinnen. Samen kunnen we werken aan een gezonde, evenwichtige en succesvolle toekomst.

Neem de Eerste Stap

Klaar om de controle over jouw gezondheid en succes terug te nemen? Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laten we samen werken aan jouw welzijn en een duurzame, succesvolle toekomst.

 

Ik kijk ernaar uit om jou te ondersteunen op jouw weg naar gezondheid en succes!

Van Stress naar Geluk.

De kracht van vrijheid.

Van Saboteur naar Superkracht naar Burn-out Preventie Coaching.

  • Empathie; Ik ben lief voor mezelf, en ik ben lief voor een ander.
  • Exploratie: Ik kijk, zonder emotie, in welke situatie ik nu zit.
  • Innovatie: Ik zoek, zonder oordeel, naar mogelijkheden.
  • Navigatie: Ik kies de juiste mogelijkheden.
  • Actie: Ik ga recht op mijn doel af.

Meer over mij: