Althans dat dacht ik...

In maart ben ik bij Danny begonnen met het traject. Ik kwam met fysieke klachten zoals spierspanning in de schouders, nek, bekkenbodem en zelfs een maagzweer. Daarnaast was ik snel geïrriteerd, alles was moeilijk en kostte me veel energie. Ik kwam er al snel achter dat het voornamelijk werkstress gerelateerde klachten waren. Dus we zijn Danny en ik enthousiast begonnen. Echter na 4 weken disciplinair bezig te zijn, vroeg ik me af of het wel zou werken. Vond het allemaal maar een beetje langdradig, te Amerikaans en merkte er niet veel van...althans dat dacht ik.

Die week ging ik naar het gemeentehuis met mijn dochter. Ik parkeerde de auto in de parkeergarage op de 5e verdieping. We gingen de trap af, waarbij je de hoogte duidelijk kon zien. Toen we 3 etages naar beneden waren gelopen merkte ik opeens dat mijn hoogtevrees erin schoot. Dat was best opmerkelijk, want normaal heb ik hier direct erg veel last van. Ik begon dus toen erg te merken dat er een duidelijke vertraging in mijn gedachten en fysieke uiting was gekomen, en ook nog eens dat ik veel sneller het vervelende gevoel daarna onder controle kreeg. Dit was het eerste moment dat ik begon te merken dat het traject en de oefeningen toch een enorme invloed hebben.

Ik ben nu 10 weken verder en je gaat het niet geloven. Mijn spierspanning is voor 70% afgenomen (mede ook door alles te combineren met 2x per week naar yoga te gaan), mijn angsten zijn beduidend minder geworden en mijn maagzweer is hersteld. Vorige week heb ik in Hellendoorn opeens in de zweefmolen gezeten, dat heb ik jarenlang vermijd uit angst voor misselijkheid en de hoogtevrees.

Ik heb nu zin om PQ- reps te doen voor een nieuwe uitdaging om te "exploreren" hoe ik hierop reageer. Nu ben ik echt aan het geloven dat ik controle over mijn gedachten heb en hier zoveel invloed op kan hebben, dat ik steeds meer plezier uit het leven aan het halen ben. Door de wekelijkse coaching met Danny kan ik even goed reflecteren en evalueren welke situaties invloed hebben gehad en hoe ik nog meer de positieve energie uit situaties kan halen door mijn gedachten te buigen. Zonder dit uurtje was ik echt niet zover gekomen als dat ik nu al ben. Danny bedankt!

— Leon

 

Waardevol Burn-out Coachingstraject.

"Na een zware burn-out ben ik bij compound coaching terecht gekomen voor fysieke, maar vooral ook mentale training. Fijne begeleiding en veel heldere inzichten van Danny gekregen. Met een aantal (simpele) aanpassingen is mijn leven op een positieve manier veranderd (o.a. met behulp van het Positive Intelligence programma waar Danny mij ook stap voor stap in heeft meegenomen).

Een heel waardevol coachingstraject, waar ik uiteraard liever 6 maanden voor mijn burn-out kennis mee had gemaakt :)"

— Karin van Rooijen

 

Weer sterk in mijn schoenen.

"Dankzij Danny sta ik eindelijk weer sterk in mijn schoenen na jarenlang met een burnout te hebben rondgelopen.

Therapie hielp wat, maar kwam niet tot de kern. Met de methode van Danny heb ik acceptatie, rust en balans kunnen vinden. Hoewel terugval bij een burnout altijd een groot risico is, helpt Danny je de oorzaak aan te pakken. Ook voor mensen zonder burnout brengt deze methode rust en balans in het leven. Hier zijn geen diepe analyses of graven in de ziel voor nodig, maar een makkelijke methode met simpele uitgangspunten.

Ik weet uit ervaring dat de eerste stap de moeilijkste stap is en ik kan sterk aanraden dat die eerste stap een kennismaking met Danny is."

— Lisa Zom

 

Midden in een burn-out.

"Ik wil je bij deze aanmoedigen om een proefsessie bij Danny aan te vragen. Maar echt! Het besluit is oprecht de beste keuze die ik in lange tijd heb gemaakt!

De stap zetten was echter niet makkelijk. Ik zat middenin een burn-out en mijn zelfvertrouwen was laag. Ik wilde werken aan mezelf, me sterker en weer gelukkiger voelen.

Bij Danny had ik meteen een goed gevoel. Hij vraagt door, neemt de tijd en voelt je goed aan. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet! Af en toe had ik een slechte dag, een huilbui of speelde er een hoop negativiteit in mijn hoofd. ‘Gooi het er gewoon uit, huilen is niet erg, laten we het erover hebben’. Hij helpt me tijdens de trainingen enorm om gebeurtenissen vanuit het positieve te leren bekijken en om te bedenken hoe ik ergens lering uit kan trekken. Een goed lijf en een positieve mindset, waar kun je je geld nou beter aan uitgeven? Ik zou het niet weten. Zowel fysiek als mentaal zit ik zoveel beter in mijn vel. Dankjewel Danny!"

— Leonie van der Geest

 

Mijn doelen bereikt.

"Ik kan Compound Coaching niet genoeg aanbevelen! Vanaf het allereerste contact voelde ik me ondersteund en gemotiveerd om mijn doelen te bereiken.

Danny, was ongelooflijk professioneel en toegewijd. Hij luisterden echt naar mijn behoeften en werkte samen met mij om een op maat gemaakt plan op te stellen dat perfect paste bij mijn levensstijl en doelstellingen. Al heel snel merkte ik resultaat.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik dankzij Compound Coaching mijn doelen heb bereikt en een gezondere, gelukkigere versie van mezelf ben geworden. Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde coaching van hoge kwaliteit, dan is Compound Coaching de juiste keuze. Bedankt Danny voor het helpen met mijn plan, het voortdurende ondersteunen en de aanmoediging."

— Maya Doerga

 

Wanneer je in het leven tegen een muur aan loopt.

"Wanneer je decennia aan doelen werkt, maar deze niet haalt, houdt de coach je een spiegel voor en ontdek je waarom dat zo is. En het is zo veel meer. Allerdaagse conflicten zien voor wat ze echt zijn. Elke sessie is waardevol en leer je weer iets nieuws over jezelf, of kom je tot een realisatie, of wordt iets bevestigt wat je altijd al wist maar niet bij stil stond en niet de waarde ervan inzag.

Ik raad dit letterlijk iedereen aan, maar ook mijn persoonlijke ervaring is dat men het pas voor openstaat wanneer je in het leven tegen een muur aan loopt en hulp zoekt omtrent dat obstakel. Maar zelfs al loop je niet tegen een muur aan geeft de coaching je diepgaande inzicht over jezelf."

— Jeevan Koendan Panday

 

Positieve Intelligentie©

"Ik heb de laatste jaren het voorrecht gehad om met Danny Dondorp samen te werken, en eerlijk gezegd, Danny is echt een aanrader. Als UX-writer en copywriter weet ik hoe belangrijk inlevingsvermogen is. Danny steekt er echt bovenuit als het aankomt op training die verder gaat dan alleen het lichamelijke.

Wat Danny onderscheid, is zijn specialisatie in Positieve Intelligentie. Hij mixt op een slimme manier mentaal en emotioneel welzijn in zijn trainingsaanpak, waardoor je een totaalpakket krijgt. In een wereld waar positiviteit en mentale veerkracht niet te onderschatten zijn, is Danny echt een lichtend voorbeeld.

Zijn werkwijze is niet alleen motiverend, maar ook helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Als communicatie creatief waardeer ik hoe Danny boeiende verhalen in zijn sessies verweeft, waardoor elke training een unieke en betekenisvolle ervaring wordt. Hij heeft echt een heel goed talent om ingewikkelde dingen begrijpelijk en positief over te brengen.

Samen trainen met Danny heeft niet alleen mijn lijf een boost gegeven, maar heeft ook invloed gehad op hoe ik naar het leven kijk. Zijn focus op positieve intelligentie heeft een serieuze verandering veroorzaakt in mijn algehele welzijn.

Dus, als je zoekt naar een personal trainer die verder gaat dan de standaard, waarbij fysieke training wordt gecombineerd met aandacht voor positieve intelligentie, dan moet je echt bij Danny zijn. Zijn toewijding, knowhow, en vernieuwende aanpak maken hem een onmisbaar op de weg naar een gezond en gebalanceerd leven."

— Leo Smits

 

Simpel en toegankelijk.

"Ik sliep al tijden slecht. Waardoor ik overdag steeds vermoeider was. Maar sinds ik bij Danny ben geweest gaat dat een stuk beter. Hij heeft mij inzichten gegeven in mijn gedrag op een simpele en toegankelijke manier. Zo kan ik daar praktisch mee aan de slag. Ook zijn enthousiasme is geweldig en zo had ik er alle vertrouwen in dat het goed komt! Kortom echt een aanrader"

— Kimm Koffijberg

 

Compound Coaching, een Missie met Passie en Visie.